Bag Healing Rooms

Carrie og Hans Lautrup

HRDK Formand og Kasserer, IAHR Nationale kontaktpersoner

Carrie og Hans er forældre til Michael, Anita og David. Carrie arbejder til daglig som projektleder og Hans arbejder i Rema 1000. De kommer i Jakobskirken i Esbjerg - en menighed tilknyttet Apostolsk Kirke i Danmark. Som den udpegede kontaktperson for IAHR, er Carrie formand i bestyrelsen for Healing Rooms Danmark - den nationale forening af Healing Rooms. Ud over en uddannelse som psykolog, er hun certificeret i kristen helbredelse som "Master Equipper" from Global Awakening, tjenesten som er ledt af Randy Clark.

Dorte Karpf

HRDK Bestyrelsesmedlem, Hovedstaden

Dorte er gift med Ole og  arbejder som kropsterapeut. Desuden underviser Dorte i kristen meditation og er åndelig vejleder. Dorte kommer i City kirken i Taastrup samt folkekirken.

Allan Lund Tolberg

HRDK Bestyrelsesmedlem, Taastrup

Allan er gift med Hannah og far til Elias. Arbejder til daglig med forretningsudvikling, og er en del af City Kirken, en Baptist kirke, i Taastrup. Her er han ungdoms leder, lovsanger og taler i kirken.

"Jeg er i Healing Rooms fordi jeg vil være med til at give folk en berøring fra Gud. Jeg nyder også at arbejde med et profetiske og der er intet bedre end når Gud møder folk og viser dem at han er virkelig og elsker dem. "

Debbie og Simon Svarre

Ledelsen i Taastrup

Debbie og Simon Svarre er en del af leder teamet i Healing Rooms Tåstrup. De har været gift i 31 år og har tre voksne sønner samt 3 børnebørn. De har tjent i Healing Rooms siden 2012.

"Det at tjene som par gøre at man står stærkt sammen og kan nemt supplere hinanden. 

Bibelen siger at  'hvor to eller tre er forsamlede, da er jeg midt iblandt jer'. Som ægtepar er vi så Guds mindste menighed og det er vi glad for."

Bente

Sekretær, Taastrup (Hovedstaden)

Bente har været med i Healing Rooms siden det startede i Taastrup i 2012. Den gang kendte hun intet til Healing Rooms, men syntes, at det lød spændende og at det var på tide, kirkerne begyndte at følge Jesu ord om at lægge hænder på de syge, så de bliver raske.

 

Healing Rooms er Bente en slags sekretær og har samlet diverse udklip og fortællinger i en Scrapbog, som også fortæller lidt om vores historie.

 

Henning, Solveig og Otto

Ledelsen i Esbjerg

Henning, Solveig og Otto leder Healing Rooms i Esbjerg. Esbjerg var den første Healing Rooms i Esbjerg, og Henning og Otto har været med fra opstarten. Tak for jeres trofasthed! Henning kommer fra Livets Kilde i Esbjerg, Otto fra Pinsekirken, og Solvej kommer i Livets Kilde i Varde.

Inga

Leder i Jægerspris (under Hovedstaden)

Inga er idsjælen bag Healing Rooms i Jægerspris. Hun er diakon,  og vil gerne tjene mennesker, som hun har gjort det gennem diakonalt arbejde stort set hele sit arbejdsliv. Hun har tjent soldater gennem KFUMs soldatermission på 3 forskellige soldaterhjem, dernæst gamle, syge og svage  i kommunal hjemmepleje og nu flygtninge,

gennem kirken og Røde Kors. Derudover er hun bedekoordinator i KriSoS – både på nordisk, europæisk og internationalt plan. Inga stoppede sit arbejdsliv som mellemleder i en kommune for 5 år siden og har nu ”fuldtidsarbejde” med flygtninge og forbøn for mennesker i Healing Rooms.

Susanne og Markku

IAHR Europæiske ledere for Skandinavien

I IAHR refererer HRDK til den regionale ledelse i Finland, Markku og Susanne Laitinen.

Cal og Michelle Pierce

Internationale ledere og stiftere af Healing Rooms

Cal Pierce var i menighedsrådet i Bethel Church i Redding, Californien, da Bill Johnson blev ansat som pastor. Inden da, gennem 25 år, havde han siddet fast i en form for kristendom, som fornægtede Guds kraft i moderne tider.

Gennem den vækkelse, Helligånden bragte til Bethel gennem Bill, oplevede Cal en forvandling i sit liv og et kald til at bede for syge. Kaldet ledte ham til at genåbne John G. Lakes Healing Rooms tjeneste i Spokane, Washington.

Cal og hans kone, Michelle, troede, de skulle starte én forbønsklinik i byen. Men kun 14 år senere er de ledere af en international helbredelsestjeneste, som tæller over 2.800 forbønsklinikker (Healing Rooms) i 65 lande, hvor over 50.000 kristne fra mange forskellige kirkeretninger sammen beder for syge.

Healing Rooms arbejder fortsat tæt sammen med Bill Johnson, og er en søstertjeneste til Randy Clarks helbredelsesskoler.

Cal og Michelle er indsat som præsterpar gennem Ressurrection Apostolic
International Network (R.A.I.N.). Cal er på R.A.I.N.s apostolske team. Han er også medlem af  International Coalition of Apostles (ICA).

Please reload

Kirker, der står bag Healing Rooms

City Kirken Taastrup, Ahornvej 3, 2630 Taastrup, www.citykirken.dk

Kirkecenter Livets Kilde, Ådalsparken 33, 6710 Esbjerg V samt Ndr. Boulevard 112 6800 Varde,  www.kirkecenter.nu

PinseKirken i Esbjerg, Bjarkesgade 2, 6700 Esbjerg, www.pinsekirken-esbjerg.dk

Jakobskirken i Esbjerg, Nørrebrogade 67, 6700 Esbjerg, http://kirkeonline.dk/

Ring

Carrie Lautrup  29 82 64 17

  • facebook

Kontakt: