John G. Lake blev født i Canada i 1870. I hans personlige historie, ”Eventyr i Gud“, skrev Lake: ”Når jeg tænker tilbage over min barndom og ungdom, dukker minder op som mareridt: sygdomme, læger, sygeplejersker, hospitaler, bårer, begravelser, kirkegårde og gravsten; en husstand i sorg; en mor med et brudt hjerte og en far, knust af sorg, som forsøgte at glemme gårsdagens sorger for at kunne hjælpe de levende familiemedlemmer, som havde brug for deres kærlighed og omsorg.“ 

Efter en tid i Afrika kom John G. Lake til Spokane, Washington, i USA. Han lejede et erhvervslokale i en bygning ved navn Rookery Building for at bede for de syge. Det blev kaldt Healing Rooms. Lake og hans assistenter, der blev kendt som ”helbredelsesteknikere“, bad for de syge. Over en femårig periode skete der over 100.000 dokumenterede helbredelser. Den amerikanske regering erklærede Spokane for verdens sundeste by.

John G. Lake var en mand med et formål, en vision, styrke og karakter. Hans eneste mål i livet var at bringe Guds fylde til ethvert menneske. Han sagde ofte, at hemmeligheden ved Himlens kraft ikke bestod i ”at gøre“ men i ”at være“.

Han troede på, at åndsfyldte kristne kunne tjene i den samme type tjeneste, som Jesus gjorde, mens Han levede på jorden.

Lakes helbredende og forkyndende tjeneste varede fra 1898 til hans død i 1935. Flere nutidige helbredstjenester kan spores tilbage til Lakes trofast tjeneste.

Inspireret af John G. Lake

Ring

Carrie Lautrup  29 82 64 17

  • facebook

Kontakt: