Kræften forsvandt

For halvandet år siden fik jeg taget en biopsi; celleprøver fra blærehalskirtlen, da blodprøver viste noget unormalt. Det resulterede i diagnosen: Prostatakræft! Det var lidt underligt at gå hjem fra lægen med det budskab, og samtidig få at vide at ”vi lige skulle se tiden an” for at se hvordan det udviklede sig.
Krista og jeg var enige om, at Jesus havde betalt prisen for lægedom, så hver dag tog jeg min ”åndelige vitaminpille” og takkede for lægedom. Et år efter første biopsi ville lægerne på grundlag af ændring af blodprøverne igen tage en biopsi. Denne gang var der ikke blot én, men tre ud af 6 celleprøver, der indeholdt kræftceller. Kræften havde bredt sig!


Det var naturligvis lidt af en skuffelse, men uanset resultatet var Gud den samme for mig: En Gud, der elskede mig, og ønskede det bedste for mig.


Vi stod sammen i menigheden, og handlede på Guds Ord; “er nogen blandt jer syg, skal han tilkalde menighedens ældste, og de skal salve ham med olie i Herrens navn og bede over ham”. (Jak 5,14).


Jeg blev bedt om at møde på Odense Universitets Hospital til samtale og planlægning af det videre forløb af, hvornår og hvordan man skulle operere og fjerne prostata.


Da vi kom derover var der stor forvirring, for de havde ikke fået det endelige svar på prøverne. Jeg blev lidt knotten, for det kunne da ikke tage mere end en måned. ”Bent, når der er så mange over hele landet, der beder for dig, er det vel ikke unaturligt, at det bliver lidt rod i tingene”, svarede Krista mig.
2 uger senere skulle vi igen til Odense og møde overlægen. Han fortalte mig, at da de havde fået celleprøverne fra Esbjerg, kunne de ikke finde cancer!? De rekvirerede derfor nye prøver for at gå meget systematisk frem, men med samme resultat: Ikke skyggen af kræftceller!!!!
Halleluja, Gud greb ind og ændrede historien -- min historie.

Bent

Ring

Carrie Lautrup  29 82 64 17

  • facebook

Kontakt: